Gripen Trollhättan BK – Sandviken AIK

*Gripen Trollhättan BK - Sandviken AIK *Fredag 18/11 kl 19:00 *Slättbergshallen

*Gripen Trollhättan BK – Sandviken AIK
*Fredag 18/11 kl 19:00
*Slättbergshallen

Köp din biljett på hemsidan redan nu!

Vad har hänt?

Motala hemma

Det ville sig inte den här gången heller. Första tvåpoängaren väntar på sig! Trots Gripenledning med 2–0 några minuter före halvlek så kunde Motala kvittera och gå ifrån och vinna med ännu ett uddamål: 4–3.

Men det överskuggas fullständigt av de otäcka scenerna när Theo Lewerin manglades av en Motalaspelare med Ambulansfärd till NÄL som resultat. Han lär bli borta ett tag. Frågan är hur länge?

Vad är på gång?

Sandvikens AIK hemma fredagen den 18/11 kl 19.00! Tro det eller ej men ännu en match en fredag där man kan få ett behagligt avslut på arbetsveckan i goda vänners lag!

Och mot Sandviken hoppas vi att nyförvärvet Artem Savelyev är spelklar. En av Elitseriens bästa backar väljer att komma till Gripen efter AIK:s snöpliga uttåg ur seriesystemet. En stenhård back som kommer att hålla motståndarnas anfallare kort! Och Artem har skrivit på för 2+1 år!!

En häftig värvning som visar att Gripen Trollhättan Bandy fått en ganska bra attraktionskraft!

Vad händer på andra ställen

Flera intressanta matcher under helgen. På fredagen ytterligare ett Hälsingederby mellan Broberg och Edsbyn. I Vänersborg tar man emot Vetlanda på lördagen.

Sandvikens AIK

Bandyklubben som huserar på plats nummer ett i Maratontabellen bildades 1922 som en sektion i Sandvikens AIK. Klubben har vunnit SM-Guld hela nio gånger på herrsidan och damlaget har tre SM-guld! Senaste gången herrarna vann Guld var 2014 och man än nog sugna på ett till inom kort!

Det vimlar av prominenta spelare i SAIK genom åren men låt oss nämna en: Magnus Muhrén: 700 mål på 485 matcher!

SAIK spelar i Svart/Vitt eller Vitt/Svart.

Håll ett öga på veteranerna Daniel Mossberg och Daniel Berlin ikväll. Och 23-årige ”ynglingen” Samuel Heeger som vräkt in mål under försäsongen. Och man har även plockat in den gamle Griparen Daniel Bäck. Som hunnit avsluta karriären, starta om i Sirius och ett knippe andra klubbar, och nu återfinns i SAIK.

 

Sopa på GBK